A kdo jsou vlastně Bambusáci? 1/2

Ahoj!

Jmenuji se Marek a pocházím ze Žiliny (té slovenské). Na Moravě jsem se vyskytl díky své ženě. Dlouhé roky jsem pracoval jako zámečník, ale v době covidové jsem přišel na to, že to není práce, která by šla dělat do konce života. Proto jsme dali s manželkou u pár skleniček vína hlavy dohromady a vznikl projekt "Bambusák". Je to pro nás jako takové málé dítě, které stále roste a vyvýjí se. 

Proto každá objednávka nám pomáhá růst a jsme za ni nesmírně vděční.

Lásku k řemeslné práci jsem zdělil po svém dědovi a také díky mu si teď plním sen a ze svého koníčku jsem udělal svou práci. Dřevo a epoxid má v dnešní době velký potenciál, jen ho málokdo dokáže naplno využít. 

S manželkou se hezky doplňujeme a to nám práci dělá jednodušší. Tam, kde si neví rady ona, dokážu vymyslet řešení já a naopak. 

Produkty z naši dílny jsou v 90% ručně vyráběné a dbáme na kvalitu. Používáme prvotřídní materiály a dbáme na to, ať je zákazník s finálním produktem spokojený.

Momentálně se hlavně věnuji výrobě hodin (dřevěný, epoxidových, s mechem), servírovacím podnosům a maxideskám a zakázkové výrobě dřevěných a epoxidových stolů včetně vlastní výroby podnoží.

 

 

Zpět do obchodu